Wat is het

Je bent hier: Easy Fulfilment » Wat is het

Het complete Voorraadbeheersysteem vanaf € 59,- per maand

 

Het Efficiënte Voorraadbeheersysteem

wmssoftware

 

Het WMS (Warehouse Management System) bepaald volledig geautomatiseerd of een order klaar is voor verzending. De voorraad wordt automatisch bijgewerkt en de producten krijgen de juiste status.Producten kunnen op
voorraad zijn of niet op voorraad of in bestelling bij de leverancier. Op deze manier kunt u de klant altijd op de hoogte houden van de status van een order.

 

 

wmsapp

Orderpicken met de unieke WMS App

Orderpicken kan gemakkelijk met een iphone of ipod dankzij de unieke WMS App die wij voor dit systeem hebben ontwikkeld. De App toont alleen de orders die gepickt kunnen worden. Op deze manier bespaart u veel tijd. De producten worden gescand met een QR-code en vervolgens kan er een keuze worden gemaakt voor vervoerder naar keuze. Zodra alle producten zijn gescand wordt er automatisch een pakbon en verzendlabel geprint.

 

 

 

 

Koppelingen met webshop systemen

Wij stellen gratis plugins beschikbaar voor diverse webshopsystemen. Op deze manier is uw webwinkel direct gekoppeld en kunt u gelijk aan de slag! Tevens kunnen wij elk systeem op maat voor u koppelen.

 

 webshoplogos

 

 

 

vervoerders

 

Koppelingen met de grootste vervoerders

Het systeem is standaard gekoppeld aan de meest gebruikte vervoerders zodat de gegevens direct in het systeem zitten en voor het automatisch printen van de juiste verzendlabels. Daarnaast kunnen wij op maat elk systeem voor u koppelen.
 

 

Klik hier voor het contactformulier!

Of bel 085-2736967